Viikonloppuna Minni pääsi ensimmäistä kertaa veneen kyytiin ja mökkeilemään. Etukäteen jännitin, miten tuo mahtaa mökillä viihtyä, mutta turhaahan se jännittäminen oli, yökin meni erinomaisen rauhallisesti. Vaikka Minni harvoin tekee lätäköitä lattialle niin tuosta ei kuitenkaan voi aivan varma olla ja siksi otimmekin mukaan kuljetushäkin, jossa tuo sitten nukkui rauhallisesti. Kamera kuitenkin jäi kotiin, joten mökiltä tai veneilystä ei kuvia nyt saatu, jospa tuon seuraavalla kertaa muistaisi.

Eilen sitten lähdettiin lasten ja Minnin kanssa metsään hakemaan mustikoita, mutta joku löysi ampiaispesän ja saimme kaikki aika monta pistoa - Minniä pisti ainakin  oikeaan korvaan, jota sitten roikotteli pitkän aikaa. Onneksi kellekään ei käynyt pahemmin, lasten kanssa kävin terveyskeskuksessa ja Minnistäkin soitin eläinlääkärille annettuani sille ensin puolikkaan kyytabletin.

Koska näistä tapauksista ei ole kuvia niin tässä muutama kuva tutustumiskäynnistä verstaan puolelle - tuleekohan tytöstä isona poropaimenen sijasta puuseppä?

 

Vanhaherra Vilikin kävi kylässä reilu viikko sitten ja teki tuttavuutta Minnin kanssa. Pennun huomatessaan Vili ensi ryntäsi vauhdilla kohti, mutta sitten ilmiselvästi tajusi, että toinenhan on ihan vauva vielä, joten nielaisi rähinänsä ja teki sen sijaan tuttavuutta ihan rauhallisesti ja ystävällisesti. Kunnon kuvia tuosta vain ei tahtonut saada...