Lauantaina suuntasimme ostosreissulle pentutarvikkeita hakemaan... Autoon oli ihan PAKKO ostaa häkki jo viime viikolla, samoin ihana Kaunotar ja Kulkuri-ruokakuppi, mutta kun vauvelin saapumiseen on enää kolmisen viikkoa aikaa niin pitäähän ne muutkin varusteet vähitellen saada hankittua. Tällä kertaa saatiin häkkiin pehmuste sekä tarhaan verkkoon kiinnitettävä vesikuppi ja lisäksi luonnonharjaksinen pehmeä harja sekä pentupanta ja hihna... Pian voikin alkaa hankkia ruokapuolta ja puruluita, lelujahan lapset ovat shoppailleet jo moneen kertaan.

Koiranäyttely on vanhasta kokemuksesta erittäin hyvä paikka shoppailla koirakamaa, ja lisäksi samalla pääsee aina näkemään ihania koiria (kun kymppiryhmä on paikalla, niin se tarkoittaa tietysti afgaaneja, tosin Tuuriin oli ilmoitettu tasan kaksi afgaania, joista loppujen lopuksi paikalle oli saapunut vain yksi.)
 

Punapaulan Edviina:

Tuo pää on NIIN tutun näköinen, vaikka meidän Panda-neiti olikin kooltaan paljon isompi niin pää ja ilmeet olivat yhtä naiselliset. Edviina sai ERI:n ja ensimmäisen serttinsä ja oli niin ollen sekä PN1 että ROP. Ja myöhemmin ryhmäkehän kakkonen.

Löytyihän sieltä kehän laidalta toinenkin afgaani, joka tosin ei vielä nuoren ikänsä vuoksi kehässä esiintynyt. Tässä Punapaulan Håkan eli Uula:

Italiaanoja ei jaksettu kylmän ilman takia jäädä seuraamaan, mutta tässä yksi kuva, nuori poika, joka loppujen lopuksi oli sijoittunut VSP:ksi ja sai sertin, Vilpertin Diamante:

 

Tietysti on laitettava kuva myös toisesta italiaanosta, eli meidän omasta mussukasta, joka täyttää keskiviikkona (siis huomenna 16.6) 12v, eli tässä vanhaherra Vili, FIN MVA Azzazello Filippo töröhampaansa kanssa: